Rodilje u riječkom KBC-u na hodniku zbog orkanske bure

NOĆAŠNJA orkanska bura, što od jučer popodne puše na Kvarneru, ponovno je oštetila sjeverno pročelje zgrade Ginekologije u riječkom Kliničkom bolničkom centru zbog čega su rodilje morale biti preseljene iz soba u hodnik zgrade.

Ravnatelj riječkog KBC-a Herman Haller izvijestio je da su oštećeni prozori na sjevernoj strani petoga, najvišeg, kata zgrade te da zbog propuštanja bure u sobe i opasnosti od pada dijelova prozora rodilje i druge pacijentice ne smiju ostati u sobama.

U jednoj od soba prozor je potpuno razbijen, a u drugima je ponovno popustila metalna konstrukcija pročelja, oštećena u orkanskoj buri sredinom studenoga prošle godine, rekao je.

Haller je naglasio da nema ozlijeđenih te da se pronalaze načini hitna popravka tog pročelja kako bi Odjel mogao redovito raditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prvog oštećenja prošle godine utvrđeno je da će se morati izraditi cjelovit projekt rekonstrukcije toga sjevernog pročelja, a tek su privremeno osposobljeni prozori i metalna kontrukcija koja je izdržala do noćašnjeg naleta bure.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara