Roditelji, smjesta uklonite Ikeine zaštitne ogradice - nekoliko mališana palo niz stepenice

Roditelji, smjesta uklonite Ikeine zaštitne ogradice - nekoliko mališana palo niz stepenice

Foto: IKEA

IKEA je zaprimila izvješća kupaca koji tvrde da se PATRULL zaštitna ogradica neočekivano otvorila, nakon čega su djeca pala niz stepenice. IKEA poziva kupce koji su kupili takvu ogradicu da ju smjesta prestanu koristiti te da je vrate u robnu kuću, nakon čega će dobiti povrat novca.

Kako je priopćila IKEA, iako je proizvod zadovoljio sve sigurnosne standarde, naknadno provedena istraga nezavisnog instituta pokazala je kako mehanizam za zaključavanje nije pouzdan te predstavlja rizik za malu djecu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"„IKEA ima nultu stopu tolerancije prema bilo kakvoj opasnosti za sigurnost djece. Ljudima želimo ponuditi sigurne i zdrave proizvode, a za nas su djeca najvažniji ljudi na svijetu. Uvijek kada postoje indikacije o sigurnosnim problemima s bilo kojim od naših proizvoda, djelujemo. Za nas je neprihvatljivobda za vrijeme igre postoji rizik od ozljede i zato radi predostrožnosti povlačimo sve PATRULL zaštitne ogradice", naglasila je Maria Thörn, menadžerica poslovnog odjela Dječja IKEA.

IKEA želi spriječiti bilo kakav rizik za sigurnost djece i zato poziva sve kupce koji imaju PATRULL zaštitnu ogradicu da ju odmah prestanu koristiti i da ju vrate u robnu kuću IKEA uz puni povrat novca.

PATRULL zaštitna ogradica, PATRULL KLÄMMA i PATRULL FAST prodavale su se na svim IKEA tržištima. Dokaz o kupnji (račun) nije potreban. Za više informacija molimo vas posjetite IKEA.hr ili kontaktirajte službu za kupce na broj 01/445-5444.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara