Rošade u saborskim klupama: Umjesto premijera Milanovića u Sabor stiže Ivan Račan

Foto: Bruno Konjević (Cropix)

NAKON potvrde nove Vlade u Saboru napravljene su i rošade u saborskim klupama, pa je tako Sabor potvrdio zahtjev premijera Zorana Milanovića, njegovih ministara i potpredsjednika Vlade da im se saborski mandati stave u mirovanje. Prema zakonu, nespojiva je dužnosti zastupnika s dužnostima u Vladi.

Tako ću parlamentu umjesto Milanovića biti Ivan Račan dok će Gordana Marasa mijenjati Vanja Posavac. Umjesto Tihomira Jakovine bit će Damir Rimac, a Nenada Mimicu mijenjat će Ivana Posavec Krivec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjena za Rajka Ostojića bit će Borisav Kovačić, za Mirelu Holy bit će Dan Špicer, za Milanku Opačić biti će Saša Đurić, a Slavka Linića mijenja Josip Benčić.

Umjesto Miranda Mrsića bit će Željka Mirković a  Željka Jovanovića mijenjat će Lidija Bagarić. U saborskim klupama umjesto Ranka Ostojića bit će Damir Rilja, a Antu Kotromanovića mijenja Ivan Klarin.

Zamjena za Arsena Bauka biti će Mladen Marelić, a za Branka Grčića Đurđica Plančić. Umjesto Vesne Pusić bit će Igor Kolman, a Radimira Čačića mijenja Dragutin Glavina. Umjesto Ivana Vrdoljaka bit će Ivica Magdanić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara