RTL počeo emitirati program

UVODNOM emisijom i predstavljanjem programa danas točno u 18 sati RTL Televizija započela je s emitiranjem. Večerašnji program ispunjen je zabavom i trima igranim filmovima: "Operacija Swordfish", "Adrenalin" i domaći "Izbavitelj".

Program nove nacionalne komercijalne televizije simbolično će u emitiranje pustiti predsjednik Uprave RTL Televizije Klaus Ebert.

Današnji program bit će nešto drugačiji od onog kakav će startati od sutra. Emitirat će se prva mozaično-zabavna emisija "RTL dolazi", koju će svakog radnog dana voditi Ivana Plechinger.

Zatim će se prikazati prvi licencirani kviz "Veto",  kojeg će gledatelji svakodnevno moći prati u 19,40, a danas će gostovati Miroslav Ćiro Blažević te Hrvoje i Tina Rupčić.

Voditelj kviza je manje poznati Neno Pavinčić, bivši voditelj Primorskog radija i RI TV-a. Ostatak današnjeg programa bit će ispunjen igranim filmovima.

Sutra će RTL televizija početi emitirati informativnu emisiju Exploziv, zabavnu pod imenom Srcolovka i tjednu glazbenu Top listu. Magazin Exploziv emitirat će se svakodnevno u 19.10 i trajat će pola sata.

Vikend izdanja Exploziva bit će desetak minuta duža i imat će ležernije teme. Urednik Exploziva je Siniša Bevanda, a voditeljica je Tatjana Jurić. U subotnjim zabavnim emisijama "Srcolovka" glumac Boris Mirković ugošćivat će partnere koji će se izabirati na "na slijepo", a potom će TV kamere bilježiti njihove prve susrete.

Glavna informativna emisija Vijesti svakog će se dana emitirati u 18,45 sati i trajat će 25 minuta, a naizmjenično će je voditi Dorotea Lazanin i Tomislav Jelinčić. Kratke vijesti emitirat će se u 22.00 sata.

Talk show bivše pjevačice Sanje Doležal "Sanja" krenuti će u ponedjeljak i emitirat će se svaki dan u 17,30 sati.

Tjedni program RTL Televizije gledatelji do 7. svibnja neće moći pronaći u tisku, već će se mediji dan ranije obavještavati o rasporedu programa za idući dan.

Što se spomenutih filmova i serija tiče, ako je suditi prema reakcijama surfera na Usenetu i forumima, hrpa starih filmova i njemačkih serija iz osamdesetih kao da viču: "Murdoch, vrati se!".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara