"Hrvatica Ruža Tomašić" kao pobunjenik iz Ratova zvijezda: Konzervativizam se budi...

"Hrvatica Ruža Tomašić" kao pobunjenik iz Ratova zvijezda: Konzervativizam se budi...

Foto: FAH

EUROPARLAMENTARKA Ruža Tomašić na svojoj je Facebook stranici objavila status inspiriran kultnom svemirskom sagom "Ratovi zvijezda".

"Konzervativizam se budi.Hoćete li i vi sa mnom među pobunjenike ili pristajete na to da eurofederalisti Hrvatsku pretvore u običnu pokrajinu u velikoj europskoj državi?", napisala je Tomašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu je popratila i videom u kojem koristeći simboliku Ratova zvijezda kritizira migrantsku politiku Europske unije i izražava strah od ukidanja suvereniteta zemljama članicama Europske unije.

"2016. Godina pobunjenika. Carske snage pripremaju nove preporuke, izvješća i rezolucije kojima žele dodatno smanjiti ovlasti država članica EU-a, dokinuti im suverenitet i pretvoriti ih u obične pokrajine u velikom Europskom carstvu.  Migrantska kriza rasplamsala je sukob između dvije razine upravljanja pa države članice sve češće uzvraćaju udarac. Pobunjeničke snage grupiraju se i u samom središtu Carstva, Bruxellesu, spremne na odlučni boj za nacionalne države i decentralizaciju Europe. Među njima je i Hrvatica Ruža Tomašić...", navodi se u videu.

 

[KONZERVATIVIZAM SE BUDI] Hoćete li i vi sa mnom među pobunjenike ili pristajete na to da eurofederalisti Hrvatsku pretvore u običnu pokrajinu u velikoj europskoj državi?

Posted by Ruža Tomašić on Tuesday, 5 January 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara