Pokopan samoprozvani kiropraktičar Ante Pavlović

Pokopan samoprozvani kiropraktičar Ante Pavlović
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

NA ZAGREBAČKOM groblju Markovo polje danas je pokopan samoprozvani kiropraktičar Ante Pavlović, koji je u nedjelju preminuo u 63. godini.

Na sprovodu su prisustvovali obitelj i prijatelji, a budući da je bio branitelj, pokopan je uz vojne počasti.

Podsjetimo, Ante Pavlović umro je u nedjelju nakon kratke i teške bolesti.

Prije dva tjedna izašao je iz zatvora i nakon toga mu je u jednom trenutku pozlilo te je završio u bolnici.

Kako se doznaje, pozlilo mu je na putu prema Senju. Imao je problema s dijabetesom i odbijao je lijekove. Zbog toga je u bolnici došlo do komplikacija, amputirana mu je noga i razvila mu se sepsa od koje je preminuo.

Pavlović je široj javnosti poznat po skandaloznom i nasilnom ponašanju zbog kojeg je više puta završio u zatvoru, a stanovnici Donjeg Dragonošca živjeli su u strahu jer ih je svakodnevno snimao i zastrašivao.

Sam je sebe nazivao doktorom, tvrdio je da je kiropraktičar. Još je devedesetih počeo puniti novinske stupce i osvajati medijski prostor svojim takozvanim centriranjem. U Donjem Dragonošcu otvorio je Antin Hram zdravlja, a ljudi su masovno odlazili na "liječenje" kod njega.

Često je u emisijama uživo znao udarati pacijente, a to je radio i na tim takozvanim liječenjima ako ga netko ne bi slušao. Razbijao je automobile, bio je 10 mjeseci u zatvoru jer je napao susjedu, pretukao je i susjeda, ali i župnika i zvonara jer se nisu pokorili njegovim naredbama, odnosno nisu priznali kako je on reinkarnacija Isusa Krista.

Posljednji dulji boravak u zatvoru od gotovo dvije godine priskrbio si je tako što je zlostavljao dječaka, tražio od njega da pokaže spolovilo. Sve je to objavio na svom YouTube kanalu. Zaradio je 22 mjeseca zatvora, a uvjetnom kaznom bio je kažnjen i dječakov otac. 

Pavlovića je policija opet privela krajem 2019. godine zbog sumnje da je fizički i psihički napadao svog 60-godišnjeg sumještanina, držao ga u ropstvu i teško ga ozlijedio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara