SAP i Plivin GBS - IT potpisali partnerski ugovor

SAP d.o.o. i GBS-IT (Globalni poslovni servisi/Global Business Services) d.o.o. nova Plivina kompanija za upravljanje informacijskim sustavima, jučer su potpisali partnerski Ugovor o suradnji za SAP Primarnog Ugovaratelja.

Ugovor uključuje distribuciju SAP-ovog softvera, pružanje SAP-ovih usluga kroz radove poput savjeta, instalacija, testiranja i educiranja krajnjih korisnika prilikom implementacije SAP-ovog softvera te pružanje usluga kontinuirane podrške i održavanja.

Iskustvo partnera u implementaciji i primjeni SAP-ovog rješenja, kako u vlastitoj tvrtci tako i u Plivinim tvrtkama u Poljskoj i Češkoj, a posebno u području podrške tijekom eksploatacije informacijskih sustava odnosno ASP (Application Service Providing) modelu, bili su preduvjeti za potpisivanje ovog ugovora. Osim toga orijentacija GBS–IT-a na poslovnu strategiju, razumijevanje i optimizaciju poslovnih procesa, te poznavanju dobrih poslovnih praksi doveli su do realizacije ovog Ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"SAP ne samo da je vrhunski proizvod i industrijski standard nego ima ugrađenu dobru poslovnu praksu koja korisnicima omogućuje da u svojem poslovanju značajno optimiranju i unaprijede poslovne procese. Uspostavom odgovarajućeg poslovnog modela i kontinuirane podrške tijekom korištenja, GBS-IT ima ambiciju adresirati i srednje i male tvrtke, čime će vjerujemo biti otvoren novi tržišni segment na hrvatskom tržištu" - rekao je direktor GBS–IT-a Aleksandar Raić.

"Godine 1996. smo krenuli kao prvi SAP korisnik u Hrvatskoj te mi je iznimno zadovoljstvo da Plivin GBS-IT postaje upravo SAP-ov partner. Vjerujem da će partnerstvo SAP-a i GBS-IT-a doprinijeti i povećanju broja zadovoljnih SAP korisnika, te da će na taj način unaprijediti svoje poslovne procese kako bi bili što konkurentniji u budućim europskim integracijama" - rekao je Ivan Mijatović, član Uprave Plive d.d.

SAP ovim Ugovorom proširuje svoju mrežu partnera na hrvatskom tržištu, što će omogućiti transparentnost tržišne ponude, fokusiranost i snažnije odnose s budućim korisnicima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara