Schwarzenegger igrom riječi poručio članu Demokratske stranke "jebi se"

Schwarzenegger igrom riječi poručio članu Demokratske stranke "jebi se"

Tekst: J.D.
Foto: YouTube, sbfg.com


GUVERNER američke savezne države Kalifornije i bivša glumačka zvijezda Arnold Schwarzenegger je u vetu kojega je poslao zastupniku Demokratske stranke u Državnoj skupštini Kalifornije poslao i skrivenu poruku.

Zastupnik Tom Ammiano dobio je tekst veta, ali i poruku skrivenu u marginama. Prvih sedam slova svake margine teksta su, jedno za drugim, sastavile poruku "fuck you", ili po hrvatski – jebi se.

Slučajnost

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Bože. Kakva slučajnost. Pretpostavljam da se kad pišete toliko veta ovako nešto mora kad tad dogoditi", rekao je za američke medije Schwarzeneggerov glasnogovornik Aron McLear.McLear je rekao kako je na sličan način u prošlim tekstovima guvernerovih veta znalo pisati "sapun" ili "pjesnik". No, mnogi u najnovijoj poruci s margina teksta ne vide baš samo slučajnost.

Ili ne?

Tim više što su se guverner i zastupnik gradskog vijeća nedavno sukobili. Schwarzenegger, član Republikanske stranke, bio je pozvan na događaj koji je organizirao bivši gradonačelnik San Francisca, član Demokrata. Tijekom guvernerovog govora, iz publike se moglo čuti Ammiana kako viče "Možeš poljubiti moju gay guzicu".

Nakon Schwarzeneggerovog govora Ammiano je izašao na pozornicu i žestoko se obrušio na guvernera. Mnogi upravo zato u Schwarzeneggerovoj poruci ne vide samo slučajnost.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara