SDP demantira HNS-ovca Lesara

IZ SABORSKOG Kluba zastupnika SDP-a opovrgnuli su danas navod predsjednika Kluba HNS/PGS-a Dragutina Lesara o stavovima predsjednika SDP-a Ivice Račana u pregovorima oporbenih klubova oko zajedničkoga kandidata za članove Povjerenstva za spriječavanje sukoba interesa.

"Laž je da je Ivica Račan ocijenio da mjesto u Povjerenstvu treba pripasti HSP-u, da HSP to zaslužuje, uz ostalo i kao nagradu za distanciranje od HDZ-a i približavanje ljevici u posljednje vrijeme", navodi se u priopćenju iz Kluba zastupnika SDP-a.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragutin Lesar je na današnjoj konferenciji za novinare rekao da su predsjednici SDP-a i HSS-a Ivica Račan i Zlatko Tomčić u pregovorima oporbenih klubova oko zajedničkih kandidata za članove Povjerenstva ocijenili da mjesto u Povjerenstvu treba pripasti HSP-u.

"Rečeno nam je da HSP to zaslužuje jer je u prošlom mandatu promovirao izradu Zakona o sprečavanju sukoba interesa, ali i kao nagradu za distanciranje od HDZ-a i približavanje ljevici, u posljednje vrijeme", ustvrdio je Lesar.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara