SDP skinuo "autostopere" i postavio Milanovića samog

VRIJEME odmiče, pa se SDP 17 dana prije izbora odlučio zamijeniti plakate sa Zoranom Milanovićem i Ljubom Jurčićem i uz prometnice postaviti samo šefa SDP-a i kažu da je to to što se tiče plakata.

Jumbo-plakati koji nisu dočekani s oduševljenjem nego su i ismijavani zbog plačeva koje su Jurčić i Milanović mlitavo uzdigli u zrak, a zbog čega (uz činjenicu da su takvi plakati postavljeni uz prometnice) ih je HDZ-ov Ivo Sanader nazvao "autostoperima", tako će uskoro biti u potpunosti zamijenjeni, kažu nam u SDP-u, sa porukom - Odlučimo u Hrvatskoj.

A gdje su plakati sa "Timom"?

"Odluka stranke je bila da se u ovom trenutku prijeđe na motivacijski dio kampanje za izlazak na izbore i jučer je započelo mijenjanje plakata", kazala nam je Gordana Grbić, no na pitanje je li to antidijasporska kampanja, s obzirom da HDZ vodi onu oprečnu, neka se čuje i glas izvan Hrvatske, ona kaže "jednostavno se radi o tome da ljudi u Hrvatskoj izađu na izbore, što je i poruka samih izbora".

Ali što je sa plakatima "SDP Tim"? Sa, recimo, Milankom Opačić, Biljanom Borzan, Igorom Dragovanom, Rankom i Rajkom Ostojićem, Ivom Josipovićem...? Kako smo saznali od Grbić, neće ih ni biti, pošto je "motivacijska faza ujedno i završna faza oglašavanja". Zanimljivo, cijela im se kampanja svodi na to da nisu jedan čovjek nego su njihovi "ljudi" okupljeni u "timu" za razliku od onih "drugih" - "snaga".

A.B.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara