SDP-ovci prijetili Virovitici Online: Ako ne obrišete komentare ispod vijesti, nećemo vas zvati na pressice!

"AKO NE obrišete komentare, više vas nećemo zvati na presice!", kazao je SDP-ovac Dražen Posavac uredniku Virovitica Online portala jer su ga razljutili komentari ispod vijesti u kojoj SDP krivi HDZ za nadolazeća poskupljenja.

Ispod vijesti je mnoštvo čitatelja ostavilo svoje mišljenje koje lokalnim SDP-ovcima nije bilo po volji. Naime, članovi SDP-a, na čelu s Nadom Čavlović Smiljanec zvali su redakciju u nekoliko navrata tražeći da se "uvredljivi komentari uklone jer bi inače mogli imati problema s pravosudnim tijelima".

"Moja poruka nije bila prijetnja već savjet kojeg su mi dali u zagrebačkoj središnjici", kazao je Posavac koji je redakciju Virovitica Online nazvao sa službenog telefona SDP-a Virovitičko-podravske županije. Saborska zastupnica SDP-a Nada Čavlović Smiljanec pak tvrdi da Posavac ne može iznositi stavove u ime stranke. "To je njegov osobni stav kojeg vam nije smio reći. Pa nećete to valjda objaviti? Ja vas molim da to ne objavljujete", zamolila je Smiljanec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uredništvo portala nije zaduženo da provjerava istinitost napisanih poruka u komunikacijskom servisu. Stranka koja se u predizborno vrijeme zaklinjala u medijsku slobodu upravo je pljunula na istu pokušavajući utjecati na glas javnosti koja je samo iznijela svoje mišljenje", tvrde iz Virovitice Online.

J.M.
Foto: Virovitica Online

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara