SDP-u će pjevati rockeri, HDZ-u Prljavo kazalište, HSS-u Gazde, HNS-u Divasice

SDP-u će pjevati rockeri, HDZ-u Prljavo kazalište, HSS-u Gazde, HNS-u Divasice

U PREDIZBORNOJ kampanji SDP-ovce će zabavljati rokeri, HDZ-ovce Vanna i "Prljavo kazalište", HSS-ovce Gazde, a IDS-ovce istarski glazbenici. Neki će pjevači i grupe pjevati za više stranaka, a svoj će nastup navodno naplatiti od 2 do 5 tisuća eura.

Za SDP-ovce će pjevati samo rockeri. Kako se još uvijek sklapaju ugovori, više informacija u SDP nisu željeli reći. Za nedavni nastup Renea Bitorajaca i Tarika Filipovića na jednom SDP-ovom skupu u Zagrebu, SDP-ovci kažu da se radi o profesionalnom angažmanu.

Kao što već ranije moglo pročitati u medijima, Dino Dvornik sa svojim predizbornim hitom "Pokrenimo Hrvatsku" u funky ritmu pjevušit će HDZ-u. Kako piše današnji "Večernji list, najveća oporbena stranka ima još svojih pjevačkih uzdanica. "Prljavo kazalište" HDZ-ovce će navodno zabavljati na završnom predizbornom skupu na zagrebačkom Trgu Francuske Republike. Za HDZ bi još mogli pjevati Dražen Žanko, klapa "Dalmati" i Jure Stublić, dok je Vanna svoje već otpjevala na velikom skupu na Zagrebačkom velesajmu.

Na HSS-ovim skupovima za dobru atmosferu potrudit će se "Gazde" i Davorin Bogović, a na pravaškim Giuliano. IDS-ovcima će, kako je za Večernji" izjavio Damir Kajin, pjevati samo istarski glazbenici Lidija Percan, Šajeta, "Gustafe", jer za druge nemaju novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za koaliciju HSLS/DC pjevat će Jimmy Stanić i Barbara te Sandra Bagarić. Liberalima će još pjevati Stari Pjer Ivica Percl, "Baruni", a Demokratskom centru "Crvena jabuka" i "4 asa".

Na predizbornim skupovima HNS-a nastupat će "Divas", Nina Badrić, Tony Cetinski i vjerojatno Zdenka Kovačiček.

Neki pjevači i grupe, kako se čini, pjevat će za više stranaka. Tako bi primjerice Šajeta trebao pjevati za IDS i HNS, s kojim je kao je rekao glasnogovornik stranke Boris Blažeković ugovor već sklopljen. Marijana Bana spominju u DC-u i HSS-u.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara