Šeks mrtav pijan uzrokovao incident

23. OŽUJKA na premijeri filma Konjanik u zagrebačkom Cinestaru, Vladimir Šeks se toliko napio da nije mogao izaći iz WC-a gdje su ga čuvali njegovi tjelohranitelji koji su još izazvali fizički incident, piše Feral dodajući da su im istinitost priče potvrdili izvori u Saboru bliski Vladimiru Šeksu.

Dok je Šeks grlio školjku u WC-u kina, njegovi tjelohranitelji čuvali su ulaz kako bi predsjednik Hrvatskog sabora mogao u miru doći k sebi.

No, čini se kako ga je u tome želio spriječiti jedan od uzvanika svečane premijere filma. On se, naime želio pomokriti, no Šeksovi tjelohranitelji nisu mu dozvolili ući u jedini WC na tom katu Cinestara.

Kako anonimni gospodin nije želio odustati od svog nauma došlo je do naguravanja između njega i tjelohranitelja. Je li netko ozlijeđen nije poznato, no u WC uzvanik, koji je želio ostati anoniman, nije mogao ući - piše Feral.

Osim što je predsjednik Sabora ljubitelj alkohola, strastveni je i pušač. Od jučer je u Saboru strogo zabranjeno pušiti, no Šeks se izborio da se njegov radni kabinet, među još nekoliko prostorija parlamenta, izuzme iz zakonske odredbe koju je potpisao tajnik Sabora Josip Sesar.

Je li Šeks, takav kakav jest, sposoban kvalitetno voditi saborske sjednice, zaključite sami.

Šeks je i prije 5 godina bio prozivan zbog lošeg vođenja saborskih sjednica. Dok je tadašnji predsjednik Sabora Vlatko Pavletić bio na bolovanju potpredsjednik Valdimir Šeks kao njegov zamjenik nije valjano obavljao svoj posao, tvrdili su tada zastupnici.

Zastupnici su, između ostalog, tvrdili kako su samo HDZ-ovci dobivali na vrijeme dnevni red, pa su se samo oni mogli pripremiti za rasprave dok sa zastupnicima ostalih stranaka to nije bio slučaj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara