Šeks o Grmojinim optužbama: "Nemam komentara jer o tome ništa ne znam"

Šeks o Grmojinim optužbama: "Nemam komentara jer o tome ništa ne znam"

Foto: 

VLADIMIR ŠEKS izjavio je da ne želi komentirati tvrdnju Nikole Grmoje (Most) o njegovoj navodnoj odgovornosti za aferu povezanu s Agrokorom iz 1992. godine jer o tome ništa ne zna, istaknuvši kako kaznenu prijavu ne podnosi državni odvjetnik već Državno odvjetništvo.

"Nemam komentara jer o tome ništa ne znam", rekao je Šeks Hini na upit da prokomentira izjavu člana istražnog povjerenstva za Agrokor Nikole Grmoje, koji je na konferenciji za novinare predstavio dokumente za koje tvrdi da dokazuju Šeksovu odgovornost i govore u prilog nužnosti nastavka rada istražnog povjerenstva za Agrokor.

Prvo želi vidjeti što je Grmoja izjavio

Ponovivši kako to ne želi komentirati jer prvo želi vidjeti što je Grmoja izjavio, Šeks je rekao da kaznenu prijavu ne podnosi državni odvjetnik već Državno odvjetništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grmoja je pokazao faksimil kaznene prijave koju je 1992. podnijela Narodna banka Hrvatske protiv Zagrebačke banke zbog nenamjenskog trošenja kredita dodijeljenog Agrokoru i činjenice da je iz trezora HNB-a nestalo šest milijuna njemačkih maraka.

Grmoja je pritom istaknuo političku odgovornost Vladimira Šeksa jer kao državni odvjetnik nije podigao optužni prijedlog u tom slučaju.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Agrokor, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Agrokor. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linkudok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara