Serijski kradljivac iz Slatine ukupno "ubrao" 321 tisuću kuna

Serijski kradljivac iz Slatine ukupno "ubrao" 321 tisuću kuna

POLICIJSKA uprava virovitičko-podravska je izvijestila o hvatanju 21-godišnjeg serijskog kradljivca iz Slatine, koji je počinio 10 provala ukupno "teških" 321 tisuću kuna. Pet provala je počinio u Slatini, dok je ostale počinio na području Orahovice i Virovitice.

Od lipnja do listopada ove godine 21-godišnjak je u Slatini provalio u odvjetnički ured, optičarsku radnju, poljoprivrednu trgovinu, građevinsku tvrtku i u trgovinu športskom opremom. Iz spomenutih je tvrtki odnio novac, prijenosna računala, naočale te športsku odjeću i obuću. U Novoj Bukovici i u Sladojevcima je provalio u trgovine mješovite robe, iz kojih je ukrao novac, cigarete i bonove.

Tijekom prosinca prošle godine je u Mikleušu provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je odnio novac, više desetaka boca energetskih napitaka te više desetaka bonova. U rujnu ove godine je u Virovitici provalio u trgovinu rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve i automobile, iz koje je ukrao prijenosno računalo, a u listopadu ove godine je u Crncu provalio u trgovinu mješovite robe, iz koje je odnio novac i veću količinu raznih cigareta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukradene predmete 21-godišnjak je prodavao, dok je novac potrošio. Pretresom njegove kuće i automobila, policija je pronašla dio ukradenih stvari, dok je dio predmeta pronađen kod osoba kojima ih je lopov prodao.

I.M.
Foto: Ilustracija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara