Siemens – Dizajniran za život!

ČETVRTO mjesto na globalnom tržištu mobilnih telefona, razvoj novih tehnologija i usluga koje svakodnevno nalaze primjenu na području mobilne telefonije, naveo nas je na promjenu korporativnog identiteta. Kako bi odgovorili rastućim zahtjevima tržišta i pružili korisnicima vrijednost više, kreirali smo novu stratešku platformu "Designed for life", istaknula je Maja Boroša, Marketing & PR Manager Siemens mobile.

"Brand mora jasno komunicirati tko smo, za što se zalažemo i kojim smjerom idemo. Upravo je brand u cijelom svijetu postao odlučujući faktor kojim se potrošači vode pri kupnji mobilnog telefona. Naš novi korporativni identitet daje jasan odgovor na ta pitanja i pomaže nam da vodimo naš posao naprijed.", zaključila je Maja Boroša.

Korisnici već godinama ocjenjuju Siemensove mobilne telefone kao najpouzdanije. Tako čitatelji uglednog njemačkog "Telekom Handela" već tri godine za redom proglašavaju Siemens za najpouzdaniji mobilni telefon. Osim toga čitatelji "Connecta" proglasili su Siemens najkvalitetnijim i najpoznatijim proizvođačem mobilnih telefona u 2003. godini. Kvaliteti Siemensovih mobitela, pridonosi činjenica da se svaki uređaj testira 100.000 puta prije nego što dođe na prodajno mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Dizajn je i dalje u samom centru razvoja Siemensovih mobilnih telefona, što ga i dalje uspješno razlikuje od konkurencije. Tome najbolje govore brojne nagrade i priznanja koja je Siemens dobio od medija u cijelom svijetu, dok istraživanja pokazuju da gotovo 54 posto korisnika prelazi na Siemensove mobilne telefone radi dizajna.

Vrhunska izrada Siemensovih mobilnih telefona rezultat je dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji mobilnih telefona i 150 godina tradicije u komunikacijama i tehničkom sektoru. "Nove korisnike osvajamo izvrsnim proizvodima, čime nastavljamo tradiciju jednog od lidera na globalnom tržištu komunikacija. Jednostavno - naši proizvodi su naši heroji.", kazao je Niclas Friese-Greene, Vice President Marketing Communication Mobile Phones, Siemens mobile.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara