Silovatelja 3-mjesečne bebe u zatvoru očekuje smrt?

Silovatelja 3-mjesečne bebe u zatvoru očekuje smrt?

UNATOČ tome što su i sami počinili teške zločine, zatvorenici britanskog zatvora Woodhill, neke svoje kolege smatraju velikim ološem. Tako je čudovište koje je silovalo 3-mjesečnu bebu dok ju je njegova partnerica hranila na bočicu u strahu za vlastiti život.

Alan Webster (40), koji je čin silovanja fotografirao kako bi se kasnije mogao naslađivati fotografijama, osuđen je u srijedu na doživotni zatvor, a sudac je izricanje optužbe popratio riječima kako kazne za takav gnjusni čin nema.

Prilikom dolaska u zatvor, pedofila su voditelji zatvora upozorili kako zatvorenici, iako i sami silovatelji, ne vole one koji siluju djecu, a pogotovo ne one koji su seksualno zlostavljali nemoćne osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
O Websterovom zločinu zatvorom se brzo pronio glas, a pouzdani izvor kazao je The Sunu kako se može očekivati da će Webstera mnogi željeti pretući ili čak ubiti.

"Netko tko je silovao svoju djevojku nije na udaru ostalih zatvorenika, ali netko tko je silovao 3-mjesečnu bebu na samom je dnu i živjet će u konstantnom strahu za svoj život" - tvrdi Sunov izvor dodajući kako je i poznati ubojica iz Sohama Ian Huntley bolji od Webstera. Podsjećamo, Huntley je osuđen za ubojstvo 10-godišnjakinja Holly Wells i Jessicu Chapman.

Kako će Webster za šest godina moći tražiti prijevremeni otpust, isti izvor tvrdi za Sun kako će zatvorenici mučiti silovatelja bebe kako mu više ne bi palo na pamet počiniti sličan zločin.

Da je Websterov život u opasnosti Sunu je potvrdio i jedan od zatvorskih čuvara.

Alan Webster je zajedno sa svojom partnericom Tanyom French dva mjeseca zlostavljao bebu, a osim suca, zgroženi tim zločinom bili su i istražitelji koji su zločin okarakterizirali kao najgorim koji su ikada vidjeli.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara