Sin kod Zaboka zadavio 71-godišnju majku, a ranije ju je seksualno zlostavljao?

Sin kod Zaboka zadavio 71-godišnju majku, a ranije ju je seksualno zlostavljao?

Foto: zagorje.com

NAKON što je u srijedu 28. rujna u mjestu Donje Vino pokraj Krapinskih toplica u obiteljskoj kući pronađeno je mrtvo tijelo 71-godišnje Marice Ž., koje je odvezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu, danas je objavljena informacija kako je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva starice, jučer je uhićen 42-godišnji sin ubijene, Stjepan Ž. 

Majka i sin bili skloni alkoholu

Zagorje.com piše kako su, prema navodima mještana, oboje bili skloni alkoholu. Dodaje se i da je sin bio neoženjen i bez posla te da je boravio u zatvoru jer je napao jednog mladića nožem, ali i, kako se navodi, zbog seksualnog napastovanja vlastite majke.

Majka i sin živjeli su u skromnoj drvenoj kućici na Filipajevom brijegu.

Mještani navode i kako je sin majku često znao istjerati iz kuće, zbog čega je starica znala lutati mjestom i biti budna po čitave noći.

"Pokojna žena udavala se dva puta. Iz prvog i drugog braka imala je po dvoje djece, a sina Stjepana dobila je u drugom braku. Oboje njezinih supruga su pokojni, prvi je navodno poginuo na motoru, a drugi počinio samoubojstvo. Majka i sin živjeli su od njezine skromne penzijice od par stotina kuna. Poznavala sam je, bila je to vrijedna i uredna žena. Žal mi je kaj se to dogodilo", kazala je o incidentu susjeda majke i sina.

Susjeda ubijene žene i njezinog sina

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara