Sinj: Kotromanović podupro koaliciju "Preporod"

SINJSKU koaliciju "Preporod", koju čine SDP, HSLS, HNS, HSS, HSU i LS, a čiji je nositelj i kandidat za gradonačelnika nezavisni kandidat Nikola Tomašević, podupro je danas i umirovljeni general i nekadašnji obnašatelj dužnosti alkarskog vojvode Ante Kotromanović.

"U potpunosti podržavam koaliciju Preporod, a posebno nositelja liste i kandidata za gradonačelnika Nikolu Tomaševića, za kojega sam uvjeren da će izvući Sinj iz opće krize i izoliranosti u kojima je taj grad još od završetka Domovinskog rata", rekao je Kotromanović na konferenciji za novinare te koalicije.

Istaknuo je kako na to ima pravo i kao jedan od zapovjednika obrane Sinja, dodajući kako vjeruje da će veći broj branitelja također glasovati za listu Nikole Tomaševića.

Na konferenciji za novinare govorili su i ostali članovi koalicije zajedno s Nikolom Tomaševićem, a pritom su istaknuli kako vjeruju da će birači na izborima 15. svibnja prepoznati njihov program i dati im povjerenje.

Kada osvojimo vlast, radit ćemo profesionalno i u interesu Sinja i njegovih građana, a najmanje ćemo se baviti visokom politikom, kao što su dosad činili trenutačno vladajući, rekao je čelnik koalicije "Preporod".Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara