Sinj: Kotromanović podupro koaliciju "Preporod"

SINJSKU koaliciju "Preporod", koju čine SDP, HSLS, HNS, HSS, HSU i LS, a čiji je nositelj i kandidat za gradonačelnika nezavisni kandidat Nikola Tomašević, podupro je danas i umirovljeni general i nekadašnji obnašatelj dužnosti alkarskog vojvode Ante Kotromanović.

"U potpunosti podržavam koaliciju Preporod, a posebno nositelja liste i kandidata za gradonačelnika Nikolu Tomaševića, za kojega sam uvjeren da će izvući Sinj iz opće krize i izoliranosti u kojima je taj grad još od završetka Domovinskog rata", rekao je Kotromanović na konferenciji za novinare te koalicije.

Istaknuo je kako na to ima pravo i kao jedan od zapovjednika obrane Sinja, dodajući kako vjeruje da će veći broj branitelja također glasovati za listu Nikole Tomaševića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na konferenciji za novinare govorili su i ostali članovi koalicije zajedno s Nikolom Tomaševićem, a pritom su istaknuli kako vjeruju da će birači na izborima 15. svibnja prepoznati njihov program i dati im povjerenje.

Kada osvojimo vlast, radit ćemo profesionalno i u interesu Sinja i njegovih građana, a najmanje ćemo se baviti visokom politikom, kao što su dosad činili trenutačno vladajući, rekao je čelnik koalicije "Preporod".Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara