Sinjanin mačetama lupao po autu i čovjeku razbio lubanju

Sinjanin mačetama lupao po autu i čovjeku razbio lubanju
Ilustracija: 123rf

DANAS je na ispitivanje u Državno odvjetništvo u Splitu priveden 26-godišnjak iz okolice Sinja zbog prijave za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, zlouporabu droge i nedozvoljeno držanje oružja. Nakon ispitivanja određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke, javlja Dalmatinski portal. 

Fraktura lubanje

Prema prijavi, teško je ozlijedio 31-godišnjaka, a kako Dalmatinski portal neslužbeno doznaje, ozlijeđeni ima frakturu lubanje i prebačen je u splitsku bolnicu. 

Ozlijeđeni muškarac se nalazio u automobilu s još dvije osobe, a osumnjičeni je izašao iz vozila koje im je prepriječilo put. S dvije mačete počeo je lupati po automobilu. Pritom je ozlijedio 31-godišnjaka. 

U svojoj obrani je naveo kako nije imao namjeru nikoga ozlijediti, nego da je samo htio zastrašiti ekipu u automobilu, koja mu je navodno ranije prijetila.

Iz kuće je ponio mačete i automatsku pušku pa s prijateljima krenuo u potragu. Osim puške, policija je kod njega pronašla i 230 grama marihuane i nešto amfetamina. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara