Sisačko-moslavačka crna kronika novogodišnjih blagdana

U POLJANI Lekeničkoj kod Lekenika jučer oko 18,25 sati izbio je požar na obiteljskoj kući, a na zgarištu je pronađeno izgorjelo mrtvo tijelo nepoznate osobe, izvijestila je danas Policijska uprava sisačkomoslavačka.

Policija utvrđuje uzroke požara i identitet mrtvaca.

Na području sisačko-moslavačke PU za novogodišnjih je blagdana prijavljeno 20 kažnjivih djela.

Među njima bilo je pet djela krađa, četiri uništenja i oštećenja tuđe stvari, po dva kažnjiva djela prijevare, prijetnje, krivotvorenja i nedopuštena posjedovanja oružja i eksplozivne tvari, te po jedno kažnjivo djelo oduzimanja tuđe pokretnine i zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili malodobnika.

Policija je u Sunji podnijela kaznenu prijavu protiv 33-godišnjeg muškarca koji je kroz prozor obiteljske kuće bacio radijator na vjetrobransko staklo automobila parkirana u dvorištu. Šteta na automobilu procijenjena je na oko 5000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U Sisku je prijavljeno oštećenje osobnog automobila na koji je nepoznati počinitelj bacio čašu i razbio stražnje vjetrobransko staklo.

U tijeku novogodišnjih blagdana razbijeno je staklo na kiosku tvrtke "Tisak".

Na sisačko-moslovačkom području prijavljeno je i pet slučajeva remećenja javnog reda i mira, a dvojica pijanih počinitelja zadržana su u Policijskoj postaji u Sisku.

Prijavljeno je i šest slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji, a jedan od počinitelja zadržan je u Policijskoj postaji u Kutini, a jedan je hospitaliziran po Zakonu o zaštiti osoba s duševnim smetnjama.

(Hina) malj sp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara