Sisak: Čačić u Sisku o SDP-u i Bandiću

PREDSJEDNIK Središnjeg odbora HNS-a Radimir Čačić izjavio je danas u Sisku kako vjeruje da su se "nakon konvencije SDP-a stekli uvjeti da se konačno sankcioniraju potpuno razotkrivene aktivnosti zamjenika gradonačelnika Zagreba Milana Bandića".

"HNS pozdravlja izborne rezultate konvencije SDP-a jer su oni na tragu kvalitetnije suradnje dviju stranaka", rekao je Čačić.

Naglasio je kako HNS smatra da je nakon SDP-ove konvencije "otvorena mogućnost kvalitetne suradnje s tom stankom u gradu Zagrebu te zajedničkog nastupa na idućim izborima, nasuprot grotesknom, nesposobnom i neučinkovitom HDZ-u na vlasti".

Čačić je danas popodne u Sisku održao kolegij Regionalnog saveza HNS-a sjeverozapadne Hrvatske, proširen predstavnicima Županijske organizacije HNS-a Sisačko-moslavačke županije i podružnicama stranke iz Siska, Petrinje i Gline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Čačić je rekao da se na kolegiju razgovaralo o snaženju organizacije, članstvu i organizacijskim oblicima djelovanja. Zaključeno je da će se do početka lipnja osnovati općinske organizacije HNS-a u Lipovljanima, Velikoj Ludini i Sunji, nakon čega će ta stranka imati svoje podružnice u svih šest gradova i 13 općina u Sisačko-moslavačkoj županiji.

HNS u toj županiji kani s 1166 članova do kraja godine povećati na 1600, rekao je Čačić. Posebna nam je zadaća osnažiti sisačku organizaciju, koja je na prošlim izborima ostvarila dobar rezultat, ali može i više. Zato je treba osnažiti uglednim i sposobnim Siščanima koji su spremni raditi za ideju građanske Hrvatske, naglasio je Čačić.

Najavio je da će županijski HNS pokrenuti više gospodarskih programa.

(Hina) xmalj yln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara