Sisak- otvorena škola stranih jezika za djecu razvojačenih branitelja

U Sisku je danas otvorena Škola stranih jezika za djecu razvojačenih hrvatskih branitelja koju u Sisku i na području posebne državne skrbi i interesa u Petrinji, Gvozdu i Glini besplatno pohađa 80ak djece hrvatskih branitelja slabijeg imovnog stanja. L

Školu su zajednički otvorili Humanitarni odjel Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske i UDVDR Sisačko-moslavačke županije, uz pomoć brojnih darovatelja koji su za projekt darovali 210 tisuća kuna.

Učenje stranih jezika organizira Škola stranih jezika "Eurolingua Multimedia" d.o.o. iz Siska, koja je snizila cijene školovanja, te svakom polazniku darovala školsku torbu i pribor. Nastava se izvodi u prostorima Škole stranih jezika "Euro Lingua Multimedia" u Sisku i Petrinji i osnovnih škola u Glini i Gvozdu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik županijske UDVDR-e Željko Kardaš zahvalio je svima koji su pomogli otvorenju škole stranih jezika, naglasivši da je besplatno učenje stranih jezika velika pomoć razvojačenim hrvatskim braniteljima u školovanju njihove djece. Poznavanje stranih jezika jedno je od najvažnijih preduvjeta za stručno napredovanje u Europskoj uniji u koju će Hrvatska ući, dodao je.

(Hina) xžmalj ydd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara