Škoro ima novo "pojačanje", s njim na izbore ide kontroverzna HRT-ovka

Škoro ima novo "pojačanje", s njim na izbore ide kontroverzna HRT-ovka
Screenshot: HRT

KONTROVERZNA HRT-ovka Karolina Vidović Krišto ide na izbore s Miroslavom Škorom. 

Ovo "pojačanje" su medijima predstavili iz Škorina Domovinskog pokreta. 

"Nezavisna kandidatkinja Karolina Vidović Krišto novo je pojačanje Domovinskog pokreta na predstojećim parlamentarnim izborima. Poznata novinarka, urednica, politička komentatorica te politička i medijska analitičarka na HRT-u kandidirat će se na listi Domovinskog pokreta u 9. izbornoj jedinici", poručili su iz Škorine stranke. 

Prenijeli su i izjavu svoje najnovije akvizicije u kojoj je ona zazvala Božju pomoć te naglasila kako će se boriti protiv "institucionaliziranja pedofilije".

“Uz Božju pomoć i vaše povjerenje borit ću se protiv korupcije, protiv institucionaliziranja pedofilije, za zaštitu djece, za istinu i za politiku integracije, dolaska i povratka Hrvata izvan Hrvatske. Nije dovoljno birati pametne i domoljubne zastupnike. Trebaju usto i iznad svega biti čestiti i hrabri”, izjavila je. Karolina Vidović Krišto je zbog nepridržavanja profesionalnih standarda u svibnju prošle godine uklonjena iz emisije Studio 4.

Brojni ispadi na HRT-u i obožavanje Thompsona

Nakon toga je radila za emisiju Dobro jutro, Hrvatska te uređivala i mozaičnu emisiju Dobar dan, Hrvatska u poslijepodnevnom terminu, odakle je također maknuta nakon što je u emisiji gostovao filoustaški revizionist i negator ustaških zločina Igor Vukić, a HRT se od tog skandaloznog intervjua javno ogradio. 

Ne treba zaboraviti ni njezin ispad u emisiji Dobar dan, Hrvatska. Tamo je ustvrdila kako program "takozvanog spolnog odgoja", kako ona to kaže, koji se provodi u nekim školama, ima "jasne poveznice s pedofilijom".

Još ranije u emisiji Dobro jutro, Hrvatska iznosila je, u ulozi svojevrsne analitičarke, laži i izmišljene podatke o abortusu za koje se kasnije ispričavala. 

Izdvojimo i njezinu odu Marku Perkoviću Thompsonu na njezinom Facebook profilu u kojoj je ustvrdila kako su "njegova djela neprocjenjiva". "On odgaja naraštaje u zdravom domoljublju i čestitosti", napisala je ova novinarka HRT-a.

Nakon panegirika Thompsonu, Krišto je na dnevni red pozvala State Department i upitala se na temelju čega oni sastavljaju izvješća o Hrvatskoj. 

"Kakve veze imaju Drugi svjetski rat, NDH i ustaški pozdrav sa stanjem vjerskih sloboda u Hrvatskoj? Na temelju čijih informacija oni sastavljaju to izvješće? Čini se da se drže onoga što mediji u Hrvatskoj prenose i kakvu sliku oni stvaraju. Kad govorim o medijima, tu prvenstveno mislim na takozvane mainstream medije", rekla je Vidović Krišto.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara