Škotski odvjetnik sakrio kameru u ženski WC

49-GODIŠNJI odvjetnik Peter Fitzpatrick priznao je da je kriomice u ženski WC postavio kameru te tako snimao, pa poslije gledao, djelatnice tvrtke u kojoj je radio.

Fitzpatrick, odvjetnik u škotskom gradu Stirling je otac dvoje djece i već 27 godina radi kao odvjetnik. Njegov hobi je izašao na vidjelo kada je jedna tajnica primijetila kutiju s rupicom koja je bila usmjerena na školjku, javlja BBC. Na saslušanju je otkriveno da je ugledni odvjetnik snimao nuždu žena tjedan dana prije nego što je uhvaćen, od 7. do 14. srpnja prošle godine.

Zahod se nalazio odmah uz njegov ured, a prije adaptacije služio je kao skladište za kutije. Odatle i ideja Fitzpatricku, koji je stavio u WC kartonsku kutiju sa skrivenom kamerom. Tu je i pogriješio, jer je tajnica primijetila kutiju, podignula je sa zemlje i primijetila da je dosta teška. Otvorila ju je i pronašla kameru koja je još radila. Na izlasku iz WC-a susrela je Fitzpatricka koji joj je rekao da će odmah provjeriti o čemu se radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, naravno, nije ništa napravio pa je tajničin dečko nazvao policiju i sve im ispričao. Policija je ubrzo shvatila tko je krivac pa je Fitzpatricku zaplijenila kompjutor i video materijal. Ubrzo je i priznao krivnju, a zbog čega je završio u registru seksualnih prijestupnika te je i dobio otkaz.

J.M.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara