Smokvica i drotovi - koriste li hrvatski policajci uniforme za traženje partnera za fisting?

ŽENE najviše pale uniforme, kaže stara mudrost. Mornari, vatrogasci, cijeli YMCA repertoar. Tako je na "Smokvici", hrvatskom online seks sajtu, jedan korisnik, pod nadimkom "zgcap", ostavio sliku sebe u uniformi koja opasno liči na uniformu hrvatske policije. "Zgcap" svoju službu na Smokvici vrši od 2005.

Trenutno se ne može potvrditi je li 45-godišnji korisnik zaista policajac, ali, uzevši u obzir policijsko baratanje stranim jezicima, sama činjenica da se nazvao "zgcap", a na "zgcop" dosta je indikativna.

Zgcap - ljubitelj fistinga

Naš je "zgcap", piše mu u profilu, ljubitelj seksa s dvije partnerice, poze 69, oralnog seksa, fistinga (guranja šake u žensko spolovilo) i zlatnog tuša. Naravno, u rok službe ulazi i sklonost prema zajedničkom postizanju orgazma, a sukladno uslužnoj ulozi policajca, "zgcap" se poslije seksa voli maziti i izmijenivati nježnosti.

Najradije nosi "slip gaćice", statusni simboli za njega su "civilizacijska bedastoća", zaposlen je, kaže, u državnoj službi, "svakako je iznadprosječan" po izgledu, "ne libi se eksperimentiranja, istraživanja i novih ideja", a kod partnera traži "otvorenost, iskrenost i potentnost". Naš bi zgcap, po vlastitom priznanju, volio živjeti u gradu, no nejasno je iz profila živi li na selu ili bi volio ostati u gradu. Tako da ono zg u zgcap može značiti želju ili geografsku oznaku, nismo sigurni.

Galerija fotografija koju je ostavio u svom profilu, znakovitog naziva "U službi", puna je fotografija eksplicitnog seksa našeg "zgcapa" u uniformi hrvatske policije. Na slikama je prikazan njegov seks s nekoliko različitih partnerica, ima i nešto igrica dominacije, ali ostali smo pošteđeni policijskog fistinga.

Na Smokvici se, inače, osim pristupa profilima drugih članova i erotskih priča tipa "Tajlanđanka s ubojitim kopljem", može pregledati i korisničke galerije slikovitih naslova kao "volim jebačinu u prirodi", ili forum podijeljen po straight, gay, lesbo i tako dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Službena policijska odora ne smije se nositi za način koji je izlaže poruzi ili sramoti"

Iz MUP-a smo pokušali doći do komentara kakve bi sankcije bile u slučaju ovakvog nedoličnog ponašanja njihova službenika, no do zaključenja teksta nismo došli do odgovora.

Ipak, propisi su prilično jasni.

"Policijska odora mora se nositi ponosno i autoritativno simbolizirajući dostojanstvo države", stoji u pravilniku o ponašanju policajaca za vrijeme i izvan službe. Naime, pravlinik je donesen prije godinu dana kako bi se podigao standard discipline i reda u Ministarstvu unutarnjih poslova.
U pravilniku stoji i kako se službena policijska odora ne smije nositi za način "koji je izlaže poruzi ili sramoti".

Nedolično ponašanje u službi ili izvan službe, kao i povreda propisa kojima se uređuje rad službe, kao i propisa o nošenju službene odjeće i oznaka, spadaju u teže propuste radnih dužnosti. 

Ne isključujemo mogućnost da je "zgcap" zapravo "cap" na tajnom zadatku, kojemu ćemo ovim putem uništiti operaciju, ali puno je vjerojatnije da se radi o privatnim interesima čuvara reda.

J.D.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara