Smrt na biciklu u Istri: 52-godišnji Makedonac umro od zatajenja srca

Tekst: Z.J.
Foto: Regional Express
Video: YouTube

OBDUKCIJOM tijela biciklista pronađenog jučer na cesti prema pulskom aerodromu utvrđeno je da je muškarac preminuo prirodnom smrću, od zatajenja srca. Prema pisanju Glasa Istre, to je potvrdio patolog pulske Opće bolnice, dr. Ilija Kučinar.

Tijekom današnje tiskovne konferencije glasnogovornica PU istarske je rekla da policija i dalje pokušava otkriti identitet stradaloga muškarca te da obdukcijom tijela nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt, odnosno prometnu nesreću na koju se sumnjalo. Ipak, nedugo nakon toga objavljeno je da se radi o 52-godišnjem državljaninu Republike Makedonije.

Podsjetimo, na državnoj cesti D-401 prema pulskom aerodromu jučer je pronađeno tijelo biciklista. Prema prvim informacijama, radi se o muškoj osobi staroj oko 50 godina.

Muškarac je pronađen uz prometnicu, a njegov bicikl je odbačen nekoliko metara dalje.

Marko Petković, načelnik sektora istarske policije, rekao je na mjestu nesreće da prvim očevidom nije utvrđeno je li biciklist stradao u prometnoj nesreći ili mu je pozlilo. "Obdukcija tijela i vještačenje bicikla će, vjerujemo, pokazati više. Na tijelu preminule nepoznate osobe nismo pronašli nikakve dokumente te je teško reći radi li se o turistu ili lokalnom mještaninu", kazao je Petković, a danas je obdukcija odbacila sumnje da je smrt biciklista uzrokovao nesavjesni vozač koji ga je srušio i pobjegao s mjesta nesreće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara