Snažno nevrijeme nanijelo velike štete diljem BiH

Snažno nevrijeme nanijelo velike štete diljem BiH

Screenshot. YouTube

SNAŽNO nevrijeme izazvalo je jučer navečer velike probleme diljem Bosne i Hercegovine.

Olujno nevrijeme praćeno obilnom kišom i gradom te snažnim vjetrom sručilo se na glavni grad Sarajevo, gdje je privremeno došlo i do prekida napajanja električnom energijom. Bio je zaustavljen tramvajski promet, a više prometnica u gradu je poplavljena i bilo je onemogućeno prometovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Jaka kiša u Zenici, praćena gradom, napravila je štetu na poljoprivrednim usjevima, na krovovima kuća i automobilima u više naselja, izvijestili su iz federalne uprave civilne zaštite. Na više lokaliteta u Varešu pričinjena je velika materijalna šteta, ugrožena su materijalna dobra i ljudi. Došlo je i do aktiviranja više klizišta te obustave prometa na putnom pravcu Vareš- Breza. Na području općine Žepče uslijed snažne kiše potpuno je bila prekinut promet dionicom lokalne ceste prema mjestu Željezno Polje.

Snažno nevrijeme, olujni vjetar, kiša i udari groma prekinuli su koncert Dine Merlina na Gradskom stadionu u Sanskom Mostu, objavio je njegov PR tim. Zbog ogromne količine padalina, krov bine je popustio te je ozlijeđen bubnjar Amar Češljar, koji se u tom trenutku nalazio na bini. Radi se o ozljedi lijeve noge. Publika je na vrijeme napustila stadion te nitko od njih nije ozlijeđen.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara