Sony Ericsson C905 - profesionalac s kamerom od 8.1 megapiksela

PREDSTAVLJEN je najnoviji model Sony Ericsson mobilnog telefona kojem je najjači adut kamera od 8.1 megapiksela, ali i nezaobilazni Wi-Fi. Sony Ericsson C905 napravljen ja za "profesionalce" koji ne žele odvojiti mobitel i vrhunski fotografiju.

Kamera ovog modela ima detekciju lica, autofokus, pametni kontrast i stabilizator slike. Za pohranu se brine Memory Stick Micro kapaciteta 2 GB dok se sve slike mogu pregledavati na velikom ekranu od 2,4 inča koji je proizveden od mineralnog stakla i otporan je na ogrebotine.

Moguće ga je bežično povezati s televizorom putem WI-Fi-a, koristeći DLNA ili se može također povezivati koristeći TV-Out kabel, koji je također najavljen danas. C905 opremljen je i potpuno funkcionalnim GPS-om koji bilježi gdje je koja fotografija uslikana te se moguće povezati s Google Mapsom radi jednostavnije lokacije i boljeg podsjetnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrh ponude iz Sony Ericssona pokretat će Symbian, a za pohvalu je dobro napomenuti trajanje baterije o 9 sati razgovora ili 380 sati u stand-by modu. Možemo ga očekivati na našem tržištu krajem godine, a cijena, iako još nije točno definirana, neće biti toliko niska kako bi svi očekivali, možda u klasi P1.

V.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara