Sony Ericsson prezentira inovativne uređaje na 8. Financijskom forumu i 3. E-business forumu

Sony Ericsson prezentira inovativne uređaje na 8. Financijskom forumu i 3. E-business forumu

SONY ERICSSON, trostruki dobitnik nagrade Zlatni Moby za najbolji mobilni uređaj, glavni je sponzor nagradne igre na 8. Financijskom forumu i 3. E-business forumu tijekom kojih će prezentirati svoje inovativne uređaje.

Svi posjetitelji Foruma mogu sudjelovati u nagradnoj igri čiji je glavni sponzor Sony Ericsson, a najsretniji će dobiti Sony Ericsson P800, najpotpuniji mobilni uređaj trenutačno dostupan na tržištu.

Dvoje sudionika osvojit će Sony Ericsson T310, nasljednik Sony Ericssona T300, dobitnika Zlatnog Mobya u kategoriji uređaja srednje klase za 2002. godinu.

Nagrade će se dodijeliti u četvrtak, 15.svibnja u 15:30 u Kristalnoj dvorani, a Forum traje od 13. do 15. svibnja u Hotelu Opera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony Ericsson na promo štandu ispred Kristalne dvorane predstavlja svoje uređaje brojnim posjetiteljima Foruma.

Svi zainteresirani mogu u od 9 do 17 sati posjetiti štand, isprobati uređaje i dobiti sve informacije o kompaniji. Sony Ericsson Mobile Communications AB nudi proizvode mobilne komunikacije za ljude koji cijene mogućnosti napredne tehnologije.

S Ericssonom, vodećim na području telekomunikacija, i Sonyjem, vodećim proizvođačem elektronskih proizvoda za masovno tržište, cilj je osvojiti vodeću svjetsku poziciju na tržištu mobilnih multimedijalnih uređaja.

Tvrtka ima 4000 zaposlenih širom svijeta koji rade na istraživanjima, razvoju, dizajnu, prodaji, marketingu, distribuciji i podršci. Na čelu tvrtke je Katsumi Ihara, a izvršni potpredsjednik je Jan Wareby.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara