SP65 - poslovni mobitel bez kamere

OVAJ mobitel namijenjen je pravim "poslovnjacima" koji traže kvalitetan mobitel s naprednim tehničkim mogućnostima. Zanimljivo je da ovaj mobitel nema ugrađenu kameru, pa je prvenstveno namijenjen tvrtkama koje zabranjuju unošenje kamera i fotoaparata.

SP65 je poslovni mobitel s najnovijim funkcijama za organizaciju vaših aktivnosti i podataka kao i za slanje poruka. Kamera je uklonjena upravo radi sigurnosti tvrtke, a SP65 ipak u isto vrijeme ima sve potrebne funkcije koje jedna poslovna osoba može ustrebati. Kako je SP65 tri-band mobitel, poruke i razne podatke možete poslati kući ili u ured iz bilo kojega dijela svijeta.

Bluetooth zajedno s Headset Bluetooth ili Bluetooth Car Kit opremom, omogućava jednostavno razgovaranje. Bežična sinkronizacija s Microsoft Outlookom i Lotus Notesom omogućava jednostavan pristup vašem Inboxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući reduciranoj veličini multimedijalne kartice, možete pohraniti veliku količinu podataka, a osim toga izvrstan display sa 65,000 boja omogućava vam iskoristiti kompletne multimedijalne usluge (ovisno o operateru).

Ovaj uređaj istovremeno kombinira napredne tehničke mogućnosti i poseban dizajn, stvarajući pritom nov pristup poslovnoj klasi mobitela. SP65 omogućava petosatne razgovore ili 250 sati na standbyu.

Raznolika ponuda dodatne opreme za SP65 olakšava komunikaciju, a dodatna baterija i različiti punjači omogućavaju stalno korištenje ovog mobitela. Siemens SP65 mogao bi stići na naše tržište u mjesecima koji su pred nama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara