Splićaninu koji je pretukao djevojku deset dana hlađenja u zatvoru i psihijatrijsko vještačenje

JUČERAŠNJI slučaj kada je 26-godišnji Joško Čudina tri pol sata maltretirao svoju djevojku imat će svoj sudski epilog, budući da mu je danas Prekršajni sud u Splitu odredio zadržavanje od 10 dana u splitskom zatvoru, a u međuvremenu će se obaviti i psihijatrijsko vještačenje.

Podsjetimo, sve je počelo jučer oko 13 sati, kada je policija od susjeda mladog para u Varaždinskoj ulici dobila dojavu kako iz stana na 12. katu na broju 53 dopiru zvukovi plača i svađe. Policija je pokušala ući u stan, no nisu mogli, jer Čudina nije otvarao. Štoviše prijetio je kako će baciti bombu.

Na kraju su policajci provalili u stan, te uhitili nasilnika, dok je 23-godišnja Tanja Bulić odvezena u KBC Split. Ondje je utvrđeno da je djevojka lakše ozlijeđena pa je puštena na kućnu njegu. U trenutku upada policije nesretna je djevojka ležala gola na podu i pretučena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog cijelom događaju navodno je ljubomora mladića, koji je djevojci navodno prijetio da će je ubiti, te aktivirati bombu. Policija nije našla nikakvo oružje, a Čudini je izmjereno 1.05 promila alkohola u krvi.

I.Ć.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara