Split noću: Prostitutka ga opljačkala, makro i prijatelj pretukli?

Split noću: Prostitutka ga opljačkala, makro i prijatelj pretukli?

Tekst: D. M. 
Foto: Ilustracija

ZAPAMTIT ĆE neku večer 45-godišnji Neno P. Nakon što se zabavio sa prostitutkom u stanu na splitskoj Radunici, napala su ga dvojica, pretpostavlja se makro i njegov prijatelj.

Prostitutka na isti način opljačkala i 70-godišnjeg gastarbajtera

Ništa nije slutilo na problem. Neno se uredno mašio za novčarku kako bi isplatio 200 kuna za pruženu uslugu, no prostitutka ga je uhvatila za ruku i počela vikati da je pusti i plati. Iz susjedne sobe izašla su dvojica i nasrnula na Nenu. Prostitutka je dohvatila lisnicu sa tisuću i pol kuna i - pobjegla. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neni je trebalo malo da se sabere. Potrčao je za mlađim napadačem. Nakon nekoliko stotina metara potjere, uspio ga je uhvatiti u Riječkoj ulici i zadržati do dolaska policije. Ispostavilo se da se radi o 33-godišnjem Ivici O. Priveli su ga istražnom sucu, koji ga je pritvorio.

Prema fotografijama u policijskoj postaji, Neno je uspio prepoznati i prostitutku, koja mu je ukrala lisnicu. Riječ je o 36-godišnjoj Mariji Ć., koja je prije nepunih godinu dana osuđena na godinu dana zatvora upravo zbog pljačkanja mušterije, i to 70-godišnjeg umirovljenika, povratnika iz Njemačke. Osuđena je s Mirkom R., s kojim je lani svjedočila i o kupovini heroina kod poznate splitske madame Nađe Škulje.

Policija traga za Marijom, kao i Enesom M., Bosancem nastanjenim u Radunici, kojeg je nedavno nevjenčana supruga izbola nožem. Sumnja se da je on bio treći član družine koja je opljačkala Nenu P.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara