TROSTRUKO UBOJSTVO U SPLITU

Splitom se šire leci kojima se slavi trostruki ubojica Filip Zavadlav

Splitom se šire leci kojima se slavi trostruki ubojica Filip Zavadlav
Foto: Dalmatinski portal

U STUBIŠTIMA zgrada u Splitu počeli su se pojavljivati leci kojima se slavi trostruki splitski ubojica Filip Zavadlav. 

Jedan od letaka fotografiran je u zgradi na splitskom Mertojaku, a fotografiju je objavio Dalmatinski portal

"Filip Zavadlav heroj. Smrt dilerima, smrt kamatarima", napisano je na lecima uz fotografiju ubojice koji je u subotu iz kalašnjikova ubio trojicu u Splitu.

Tri osobe ubio je u samom centru Splita, u Ulici Šperun i u Radmilovićevoj ulici. Dva su muškarca umrla na licu mjesta, a treći je umro nešto kasnije u bolnici. Na motoru je, prema informacijama koje su se dosad pojavile, ubio pogrešnu osobu jer su osoba koju je navodno želio ubiti i drugi muškarac zamijenili motore. 

Policija je 2 sata i 45 minuta nakon ubojstva u Splitu uhitila 25-godišnjeg Zavadlava i protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog trostrukog ubojstva i općeopasne radnje te je u nedjelju predvečer odveden pritvorskom nadzorniku. Naime, Zavadlav je nekontrolirano pucajući iz kalašnjikova pogodio i automobil u kojem je bilo četvero ljudi. 

Obranu Filipa Zavadlava preuzeo je utjecajni odvjetnik Branko Šerić kojeg je angažirala Facebook grupa za podršku trostrukom ubojici.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za ubojstva u Splitu instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: split ubojstvo

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara