Splitska agencija Elevator dobila međunarodnu nagradu za dizajn

REKLAMNA agencija Elevator iz Splita osvojila je brončanu nagradu na međunarodnom natjecanju Summit Creative Awards, javila je radio postaja Glas Amerike (VOA).

U konkurenciji više od tri tisuće kandidata iz preko 20 zemalja svijeta, među agencijama s godišnjim prometom manjim od 20 milijuna dolara, Elevator je osvojio broncu u kategoriji zaštitnog znaka za svoj rad za klijenta Galenski laboratorij.

Elevator je prošle godine na istom natjecanju osvojio srebrnu nagradu. "Činjenica da su dva različita žirija nagradila Elevator govori mnogo o toj agenciji. Njihov je rad ne samo vrhunskog dometa već i dosljedno kvalitetan", rekla je izvršna direktorica Summit Creative Awardsa, Jocelyn Luciano.

Direktor agencije Toni Adamić školovao se za dizajn u Sjedinjenim Državama, gdje je nakon toga više godina radio u agencijama za klijente poput General Motorsa, Lexus/Toyte i Lockheed-Martina.

Elevator ima niz domaćih i stranih klijenata. Među domaćim klijentima je i Mesna industrija "Braća Pivac", iz Vrgorca, PPK Karlovac te "Podravina" iz Zagreba.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara