Splitski Gradski odbor SDP-a: Kerumova sestra provodi teror u Gradskom vijeću

Splitski Gradski odbor SDP-a: Kerumova sestra provodi teror u Gradskom vijeću

Tekst: I.Ka.
Foto: Željko Kerum

GRADSKI VIJEĆNICI SDP-a Aida Batarelo i Ivo Baldasar te članovi splitskog Gradskog odbora SDP-a složili su se da se Nevenka Bečić neprikladno ponijela kada je Gojku Čepi u utorak oduzela riječ, i da im je dosta njihove samovolje i terora te ispada koje više neće trpjeti. Čepo je u utorak na sjednici Gradskog vijeća kritizirao rad njezina brata, gradonačelnika Splita Željka Keruma. Bečić mu je tada oduzela riječ i nije mu dopustila da nastavi raspravu, nakon čega je šest članova kluba SDP-a i HNS-a napustilo sjednicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aida Batarelo je na današnju konferenciju za medije došla s crvenom kacigom te kazala da drugi put na sjednicu dođu opremljeni kacigama koja bi njih i novinare mogla zaštititi od letećih predmeta. "Predsjednica Vijeća svojim ponašanjem onemogućava vijećnicima da rade ono za što su plaćeni i zbog čega su ih građani birali, njezina je zadaća štititi vijećnike, a ne brata", kazao je Ivo Baldasar.

SDP i HNS neće koalirati s HDZ-om kako bi ojačao oporbu u Vijeću niti će referendumom pokušati smijeniti gradonačelnika. "Građani će na izborima reći što misle o ponašanju gradonačelnika i predsjednice Vijeća", zaključila je Batarelo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara