Srbijanski "Ubojica iz Big Brothera" tvrdi: Majka se ubila sama

"UBOJICA iz Big Brothera", 20-godišnji Antal Skendžić, koji je osumnjičen za ubojstvo svoje 48-godišnje majke Rozalije Greguš-Skendžić, prilikom saslušanja pred istražnim sucem Općinskog suda u Zrenjaninu, nije priznao ubojstvo, već je ustvrdio kako se "majka sama ubila", javlja Blic.

"U razgovoru sa mnom on nije priznao izvršenje ovog djela, pa je čak iznio i pretpostavku da se Rozalija ubila sama", rekao je istražni sudac Iloš Bakoš za agenciju Beta, dodajući kako se "Skendžić sjeća svih detalja koji su prethodili ubojstvu, ali se ne sjeća samog događaja".

Skendžić poslan na psihijatrijsko vještačenje

Sudac Bakoš je rekao i kako će Skendžić biti "poslan na promatranje u neku od stručnih ustanova, zbog utvrđivanja njegove uračunljivosti".

Unatoč činjenici da Antal nije priznao ubojstvo, policija je očito prikupila dovoljno dokaza koji ga terete za počinjenje tog kaznenog djela. Tamošnja policija je nakon ispitivanja izvršenog u ponedjeljak izvijestila kako su "prikupljeni dokazi na osnovu kojih će protiv Skendžića biti podignuta kaznena prijava". Policija nije navela kakvim dokazima raspolažu.

Podsjetimo, Skendžić je uhićen zbog sumnje da je u noći s petka na subotu, u obiteljskoj kući u Banatskom Višnjićevu kod Žitišta, ubodom nožem u srce, usmrtio svoju majku.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara