Srbin nakon svađe polio oca benzinom i zapalio

25-GODIŠNJI Branko Dmitrović je nakon svađe u dvorištu obiteljske kuće kod Apatina u Srbiji polio svog 55-godišnjeg oca Dušana benzinom i živog ga zapalio.

55-godišnjak je primljen u bolnicu u Beogradu s teškim opekotinama glave i ruke te prijelomom ključne kosti. Nalazi se u kritičnom stanju i jedna noga mu je amputirana, saznaje Kurir. Sve je počelo kada je Branko zahtijevao od oca da siđe s traktora kako bi ga on vozio. No, otac, koji je bio u alkoholiziranom stanju, nije htio to učiniti. Branka je to jako iznerviralo pa je uzeo benzin, zalio oca i zapalio ga.

Susjedi su ubrzo pronašli nesretnog Dušana koji je, uza sve, slabo pokretni dijabetičar. Također je, dok se pokušavao obraniti od sinova napada, pao s traktora i slomio ključnu kost. Susjedi pričaju da je Branko, kad je shvatio što je učinio, pokušao pomoći ocu. Skinuo mu je zapaljenu odjeću i molio ga da nikome ne priča što se dogodilo.

No, njegov naum su spriječili upravo susjedi koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Policija je protiv Branka podigla kaznenu prijavu i nakon saslušanja pustila na slobodu da bi ga naknadno ponovno privela.

J.M.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara