središnji predizborni skup koalicije hsls-dc u splitu

Predsjednik HSLSa, nositelj i prvi na listi koalicije HSLSDCa za 10. izbornu jedinicu Dražen Budiša na večerašnjem središnjem predizbornom skupu te koalicije u Splitu, na Prokurativama, rekao je da sadašnja vlast mora otići jer je jedino to dobro za Dalmaciju i za cijelu Hrvatsku.

"Na ovom mjestu proteklih dana političari su tepali Dalmaciji da je ona srce povijesti Hrvatske, ali su zaboravili da će upravo ovdje narod znati dati svoje glasove. Ovdje će glasove dobiti isključivo stranke kojima je nacionalni interes u prvom planu, a birač na kojega računaju HSLS i DC onaj je koji je u komunizmu sanjao Hrvatsku, a sada kad ju je dobio, nije zadovoljan onim što se u njoj događa", kazao je Budiša napomenuvši da se u Splitu cijela povijest odvijala u znaku crvenih i crnih zastava te kako je vrijeme da na tim prostorima pobijedi žuta boja HSLS-a.

Mate Granić, predsjednik DC-a, pozvao je građane da u nedjelju dadu glas koaliciji HSLS-DC-a jer, kako je kazao, izuzetno je važno da smijenimo ovu nesposobnu i korumpiranu vlast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Treba ih pomesti s političke scene Hrvatske jer nema niti jedne države u Europi i među tranzicijskim zemljama koja je za tako kratko vrijeme stvorila toliki dug, povećala nezaposlenost i državu pretvorila u privatnu prćiju. Donijeli su čak i zakon da ministri ili njihove žene mogu imati privatne tvrtke tako da više ne znaš tko je poduzetnik, a tko ministar", kazao je Granić.

Pozvao je birače da glasuju za Budišu, rekavši da je to najčasniji čovjek na hrvatskoj političkoj sceni.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara