Srpkinja pretukla radijsku voditeljicu jer joj se nije sviđao izbor pjesama

NEZADOVOLJNA izborom pjesama, 18-godišnjakinja iz Gornjih Milanovaca u Srbiji, upala je 18. ožujka u redakciju radijske postaje Imidž i pretukla 32-godišnju radijsku voditeljicu Zoricu Jestrović. Tom prilikom je A.P. nanijela Zorici teške ozlijede na licu, prenosi SINA.

Djevojka je za svoj 18. rođendan naručila 70 pjesama po svom izboru. Voditeljica joj je za vrijeme proslave pustila i nekoliko pjesama u ime radijske postaje kao rođendansku čestitku, što je razbjesnilo A.P. pa je u nedjelju navečer oko 21.30 sati uletjela u redakciju i nekoliko puta šakom u glavu udarila voditeljicu.

"Problem je nastao kada je Zorica pustila i nekoliko želja u ime našeg radija kao čestitku za rođendan. Te pjesme se očigledno nisu dopale slavljenici, pa je upala u prostorije radija. Ona je psovala i vrijeđala našu kolegicu Zoricu, a zatim se i fizički obrušila na nju, udarajući je šakama u glavu." - opisuje nesvakidašnji događaj voditelj Zvonko Ćulumarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident je završen tako što je reagirala policija. Napadnuta voditeljica i vlasnici Radija Imidž najavljuju kaznenu tužbu protiv A. P., koja će obilježavanje punoljetnosti zapamtiti i po kazni koja će vjerojatno uslijediti.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara