Srpske prostitutke seks sa psom naplaćuju četiri tisuće eura

Srpske prostitutke seks sa psom naplaćuju četiri tisuće eura

OSIM organizirane prostitucije i internet pedofilije, kao najraširenijih seksualnih zločina, u Srbiji se pojavio specifičan oblik prostitucije, seksualno općenje sa životinjama.

Tako bar tvrdi beogradski istražni sudac Denis Bećirić koji je za Press ispričao jedan takav slučaj. Prisjetio se nedavnog događaja gdje je djevojka prijavila svog svodnika za maltretiranje i ucjenu. Prijetio joj je da će objaviti snimku na kojoj ona ima spolne odnose s pit-bull terijerom.

"Na suđenju se pojavila lijepa i fino uređena djevojka, za koju smo pomislili da je odvjetnikova pomoćnica. Iznenadili smo se svi kad smo otkrili da je upravo ona sudionik spomenute snimke. Svjedočila je pred sudom da je na taj čin nitko nije prisilio i da je za to dobila četiri tisuće eura", tvrdi Bećirić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sudu je, također, kazala  da su joj honorar isplatila nepoznata gospoda, koji su željela gledati seks sa životinjom, piše list. Šef beogradskog Odjela za javni red i mir Milan Stanić kazao je da djevojka na ulici  može za tri sata zaraditi od oko dvije do tri tisuće kuna.

"U salonima za masažu, inače, paravanima za prostituciju, masaža s 'ručnom završnicom' stoji oko 200 kuna, a ukoliko dobijete 'kraljevsku masažu', više djevojaka na jednog muškarca, onda to stoji oko 360 kuna ili čak daleko više", tvrdi Stanić napominjući kako se sve veći broj srpskih studentica zbog neimaštine okreće prostituciji.

J.M.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara