Srpski narkoman ugrizao dvije 16-godišnjakinje za lice

SRPSKI 19-godišnji maturant srednje škole u Kraljevu, za kojeg se po gradu priča da je narkoman, krvnički je za lice ugrizao dvije 16-godišnje djevojčice, javlja Press Online.

N. N. i ugrizene M. D. i S. S. pohađaju istu srednju školu pa je o slučaju osim policije obaviješten i školski ravnatelj.

Prva djevojčica je napadnuta prije nekoliko dana, ispred jednog kafića u centru Kraljeva, kada je s prijateljicom išla na kavu. N. N. ih je prvo polio vodom, a sat vremena kasnije, kad su izlazile iz kafića, prišao je M. D., uhvatio je za ruku i ugrizao je za lijevi obraz. Djevojčica je bila u šoku i nije znala što učiniti. "Pomislila je da će joj manijak odgristi cijeli obraz! Vrištala je od bola, ali nije se micala s mjesta jer se bojala da će joj otkinuti dio obraza", ispričala je njena prijateljica, dodajući kako im nitko od prolaznika nije pritekao u pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iste večeri je pomahnitali N. N. je napao i 16-godišnju S. S. Njoj je također prišao nasred ulice te je ugrizao za usnu. Iako je djevojčica plakala od bola, ni njoj nitko od prolaznika nije pomogao.

Press navodi kako su djevojčice u šoku, te kako se N. N., inače iz ugledne obitelji ne sjeća napada. Kada je vidio fotografije napadnute djevojčice bio je iznenađen i rekao je kako mu je žao. Iako mnogi sumnjaju da je narkoman, do sada nije utvrđeno da se drogira, međutim njegovo ponašanje ukazuje na to da je bio pod utjecajem nekog narkotika.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara