Srpski pedofil otkrio kako je oteo djevojčicu

Srpski pedofil otkrio kako je oteo djevojčicu
Foto: Telegraf

JUČER je uhićen Ninoslav Jovanović, srpski pedofil poznatiji kao Malčanski Berberin.

Šef policije Vladimir Rebić ispričao je što je otežavalo potragu za Ninoslavom Jovanovićem, otmičarem Monike Karimanović (12), koji je jučer uhićen na groblju u selu Malča.

On je za RTS ispričao da je policija napravila skicu njegovog kretanja ovih 17 dana.

"Kada pogledamo prostor, to je 180 kilometara kvadratnih kojima se on kretao. Zbog toga nam je trebalo više vremena da ga pronađemo", kaže Rebić, a prenosi Telegraf.

"Naknadno smo utvrdili da je boravio na području drugih sela, knjaževačke i svrljiške općine. Pripremao je mjesta gdje bi se mogao sakriti", dodao je.

Potragu za njim, kako kaže direktor policije, otežalo je što se u više navrata nije kretao, već je boravio na jednom mjestu.

Ispričao kako je oteo djevojčicu

Rebić navodi da za sada nema podataka da mu je netko pomagao, već samo da se sam snalazio i ulazio u napuštene kuće kako bi došao do hrane.

Direktor policije je naveo da je Jovanović tužitelju ispričao da je odluku da otme baš Moniku donio u trenutku kada je prolazio pored nje.

"Rekao joj je da je električar koji treba obaviti radove u školi i zamolio ju je da mu pokaže put do škole, nakon čega ju je ubacio u vozilo", ispričao je Rebić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara