Srpski zastupnik dao ostavku jer je na aerodromu ukrao parfem i tri ruža, njegovo objašnjenje je sve

Srpski zastupnik dao ostavku jer je na aerodromu ukrao parfem i tri ruža, njegovo objašnjenje je sve
Screenshot: YouTube/PRVA

ZASTUPNIK Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) u srbijanskom parlamentu Meho Omerović podnio je u utorak ostavku poslije afere u kojoj je osumnjičen za krađu u duty free shopu na frankfurtskom aerodromu.

Omerović je, kako se doznaje u Skupštini Srbije, parlament pismeno izvijestio svojoj ostavci, ali detalji i obrazloženje o razlozima povlačenja nisu poznati.

Meho Omerović zastupnik je stranke na čijem je čelu vicepremijer i ministar u Vladi Srbije Rasim Ljajić, a obnašao je i dužnost predsjednika parlamentarnog Odbora za ljudska i manjinska prava.

Ukrao parfem zbog crijevnih problema?

U središte pozornosti srbijanskih medija 58-godišnji Omerović je dospio nakon što je nedavno objavljeno kako je u frankfurtskoj zračnoj luci uhićen i osumnjičen jer nije platio kozmetiku u free shopu.

Omerović se potom u srbijanskoj javnosti pravdao da je iz free shopa morao žurno izići jer je imao "želučanih tegoba" i problem s probavom.

"Uzeo sam u ruku parfem i tri L'Oreal ruža. Odjednom, međutim, doživljavam jaku, stravičnu, snažnu i neizdrživu bol u želucu. Osjećam kako mi se crijeva počinju prazniti. Uspaničim se i izbezumim se. Tražim strelice za toalet. Istrčavam napolje i ulazim u toalet. Poslije 15 minuta u WC-u shvatim da mi je parfem u ruci", govorio je Omerović.

Zastupnički mandat Mehe Omerovića pripast će prvom sljedećem s izborne liste SDSP-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara