Stanimirović: SDSS već dobio ponude za poslijeizborne koalicije

PREDSJEDNIK Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) i budući saborski zastupnik u novom sazivu Hrvatskog sabora iz redova srpske nacionalne manjine Vojislav Stanimirović izrazio je danas zadovoljstvo rezultatima izbora za kandidate svoje stranke kazavši da su već s dvije strane dobili ponude za poslijeizborne koalicije.

Po njegovim riječima, "SDSS ima ponuda za poslijeizbornu koaliciju i od dosadašnje, kao i od, vjerojatno, buduće vlasti". "Priklonit ćemo se onoj opciji koja bude u stanju građanima srpske nacionalnosti zajamčiti povrat imovine, povratak izbjeglica i obnovu u ratu srušenih srpskih kuća", rekao je Stanimirović.

"Sva tri kandidata SDSS-a prolaze u Sabor i to je ono što smo očekivali i čemu smo se nadali", izjavio je za Hinu Stanimirović, napominjući da je iznimno zadovoljan uspjehom koji su kandidati SDSS-a na manjinskoj listi srpske nacionalne manjine u 12. izbornoj jedinici ostvarili na jučerašnjim parlamentarnim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"U Saboru ćemo napraviti solidan zastupnički klub normalnih ljudi spremnih na suradnju s vladom na dobrobit hrvatske države", rekao je Stanimirović.

SDSS u prošlom sazivu Sabora nije imao svojih zastupnika.

(Hina) žd dd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara