Stanje vodoopskrbe u Zagrebu uredno usprkos nepovoljnih klimatskih utjecaja

STANJE sustava vodoopskrbe kojim upravlja zagrebačka "Vodoopskrba i odvodnja" uredno je i redovito usprkos nepovoljnih klimatskih utjecaja na razinu podzemnih voda koje se svakodnevno koriste putem vodocrpilišta za opskrbu građana, a očekuje se da će tako ostati i u narednome razdoblju.

U današnjem priopćenju zagrebačka "Vodoopskrba i odvodnja" pozvala je trgovačka društva u vlasništvu grada Zagreba koja imaju alternativne izvore vode za obavljanje svoje djelatnosti da do daljnjega iste koriste, kako bi se zdravstveno ispravna voda sačuvala za piće i osnovne životne potrebe u predstojećem razdoblju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Navodi se da je javni poziv građanima da racionalno koriste vodu dao određene rezultate u štednji vode, a na građana se apelira da se i dalje pažljivo odnose prema trošenju vode za piće te da svako neracionalno ili nedopušteno trošenje vode za piće dojave rukovoditelju Službe održavanja Tomislavu Benjaku, na broj telefona 4550 666 ili na mobitel 091 6187 719.

Podsjeća se da sustav eksploatacije vode omogućuje urednu vodoopskrbu svih potrošača, uključujući i velike potrošače, pa osim mjera nužne racionalizacije redovite potrošnje vode nikakve druge mjere nisu potrebne.

Ako pak u sustavu vodoopskrbe dođe do bilo kakvih promjena, "Vodoopskrba i odvodnja" d.o.o. o tome će građane izvijestiti na vrijeme kako netočne informacije ne bi uzrokovale poremećaje u vodoopskrbi, stoji u priopćenju zagrebačke "Vodoopskrbe i odvodnje" .
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara