"Stari" taksisti opet prijetili vozaču Cammea i razbili mu svjetlo na automobilu

Foto: Arhiva

TAKSISTI Radio taksi Zagreba sinoć su opet napali vozača Taxi Cammea. Iz Cammea je priopćeno da su djelatnici Radio taksija prijetili njihovom vozaču u večernjim satima na Autobusnom kolodvoru te mu razbili svjetlo na automobilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Što je najgore, sve su to bez imalo straha i obzira učinili pred putnikom u vozilu", stoji u priopćenju Taxi Cammea, koji poziva sve mjerodavne institucije, Grad Zagreb, MUP i Hrvatsku obrtničku komoru, da napokon uvedu oštre sankcije prema nositeljima autotaksi licence za Grad Zagreb.

"Ovo više nije sramota samo grada Zagreba, već i neučinkovitost mjerodavnih koji bi trebali štiti građane i imovinu, te vršiti nadzor kako se ne bi remetio javni red i mir. Ponovo podsjećamo kako je i na ljetnoj gradskoj skupštini od strane gradskih vijećnika napomenuto kako ovome vandalizmu treba stati na kraj i sankcionirati vrlo striktnim i učinkovitim kaznama. Nadamo se da će i ovim apelom barbarizam i vandalizam biti u znatnoj mjeri smanjen", poručuju iz Cammea.

Ovo je već 18. napad na vozače Cammea od strane djelatnika Radio taksija otkad je nova taksi služba počela djelovati u Zagrebu u travnju ove godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara