Starta tomato, mobilna mreža s predbrojem 092

TOMATO je novi prepaid brand koji ima pozivni broj 092 i nudi samo razgovore za 0,99 kuna prema svim mrežama 24 sata dnevno te slanje SMS poruka za 0,29 kuna. Neće nuditi usluge poput roaminga, melodija zvona, mobilnog e-maila itd

Tomato kreće sutra, 20. lipnja, a iza projekta stoji postojeći mobilni operater Vipnet, čiju će mrežu koristiti.

Predstavljajući novi brand u restoranu Kerempuh Marijana Zagorac, marketing menadžerica tomata, kazala je kako je nova usluga na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu namijenjena onima koji još nemaju mobilni priključak.

Pozivajući se na međunaraodna istraživanja,  rekla je kako računaju na 20 do 30 posto nezasićenog segmenta tržišta, odnosno na one koji ne koriste mobilne telefone ili ih koriste samo povremeno, a najvažniji su im jednostavnost i cijena.

Na stvaranju novog proizvoda, koji nije novost na svjetskim tržištima, radilo je desetak ljudi, kazala je Zagorac ističući da su troškovi, vezani uglavnom za marketing.

Tomato ima pozivni broj 092 i nudi samo razgovore za 0,99 kuna prema svim mrežama 24 sata dnevno (obračunska jedinica je 30 / 15 sekundi) te slanje SMS poruka za 0,29 kuna, a dostupan je u tomato prepaid paketu već od 50 kuna i uključuje 50 kuna na računu, što je novost na tržištu.

Besplatan je poziv prema govornom automatu s osnovnim informacijama (092 99 22), dok se cijena poziva prema Službi za korisnike (092 99 33) naplaćuje 1,70 kuna po minuti.

Tomato bonovi se mogu kupiti u vrijednosti od 20 kuna, od 50 kuna te od 100 kuna. U ponudi su i dva tomato paketa s mobilnim telefonima i to Siemens A70 te Sony Ericsson J210i.

Paketi i bonovi dostupni su na kioscima Tiska, u trgovačkim centrima Metroa, u poslovnicama Hrvatske pošte, a Vipnetovci su najavili da će se prodavati i na tržnicama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara