Stazić: Gospodine Šeks, jeste li još uvijek član HDZ-a?

Stazić: Gospodine Šeks, jeste li još uvijek član HDZ-a?

Tekst: I.Kri.
Foto: Goran Mehkek (Cropix)

ČLANOVI kluba HDZ-a u Saboru i dalje bojkotiraju govore SDP-ovca Nenada Stazića koji je danas upitao predsjedavajućeg sjednice je li još uvijek član vladajuće stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stazićev govor opet nisu slušali HDZ-ovci, a u njemu je ustvrdio kako vladajuća stranka krši europski zakon, jer još uvijek nije izabran 11. član programskog vijeća HRT-a. Dodao je kako HDZ govori o potencijalnoom sukobu interesa predloženog člana Vijeća, ali da o tome može odlučivati samo Povjerenstvo za sukob interesa. Na tu se rečenicu javio predsjedavajući sjednice, potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks te je Stazića zamolio da se drži teme, a to je plan dovršetka usklađivanja hrvatskog zakonodavstva s Europskom unijom.

"Jeste li vi još uvijek član HDZ-a, jer niste izašli van sa svojim kolegama", upitao je predsjedavajućeg u svome stilu Stazić te je dodatno pitao Šeksa misli li da je govor o tome da se usklađeni zakoni ne primjenjuju izvan teme. Šeks mu je odgovorio kako je još uvijek član kluba HDZ-a i to već 20 godina i više. "I bit ću još vjerojatno toliko", zaprijetio je Šeks s govornice. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara