Američki mediji: Obitelji i bliski prijatelji oprostili se od Stevea Jobsa na privatnoj ceremoniji

Američki mediji: Obitelji i bliski prijatelji oprostili se od Stevea Jobsa na privatnoj ceremoniji

Foto: AFP

KAKO javlja Wall Street Journal pozivajući se na izjavu osobe "upoznate s događajima oko Jobsa", a prenose svi američki mediji i svjetske agencije, Steve Jobs pokopan je jučer tijekom privatne ceremonije na kojoj su sudjelovali samo članovi obitelji te vrlo bliski prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Osoba koja je medijima potvrdila da se održao Jobsov pogreb nije željela iz poštovanja prema Jobsovoj obitelji otkriti mjesto održavanja ceremonije, samo je kazala kako se radilo o maloj privatnoj ceremoniji.

Iz Applea nisu vijest ni demantirali ni potvrdili, samo su poručili da nije bilo planirano ništa javno i za veliki broj ljudi. Također, pozvali su ljude diljem svijeta da svoje posljednje pozdravu osnivaču njihove tvrtke pošalju na mail rememberingsteve@apple.com. I obitelj je podržala tu ideju.

Appleov direktor Tim Cook u pismu koje je u srijedu, nakon smrti Stevea Jobsa, poslao zaposlenicima, napisao je kako planiraju proslavu "izvanrednog života" Stevea Jobsa na kojoj će biti samo ljudi iz kompanije te da će to biti uskoro.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara